“Фура добра” від БФ «Міст» 25 Лютого 2020 15:05

Чудова взаємодія доброчинців – членів Асоціації благодійників України. Цими днями, в рамках благодійної програми #МіСт_ОК_РАЗОМ від благодійного фонду «Міст» імені Михайла Савенка було здійснено відвантаження та передача благодійної допомоги в вигляді кахельної плитки об’ємом 1200 метрів квадратних та санітарних приладів на найбільший недержавний, неприбутковий заклад медицини БФ «Центр медичних інновацій «NOVO» (м. Львів) для подальшого використання в Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова.

Передана плитка та санітарні прилади будуть використані для проведення реконструкції орендованого Центром медичних інновацій «NOVO» приміщення в Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова.

Щиро дякуємо за цю ініціативу Дмитру Савенку, засновнику БФ «Міст» імені Михайла Савенка. Кооперація та співпраця серед членів АБУ є дуже показовим явищем. Крім того, в рамках цієї співпраці дві організації, члени Асоціації благодійників України, домовились про здійснення безкоштовного обстеження на медичних приладах та безкоштовного огляду у фахівців Центру «NOVO» з метою встановлення повного діагнозу та призначення лікування дітям з підшефних БФ «Міст» імені Михайла Савенка інтернатів в Хмельницькій області. Обстеження дітей та дорослих здійснюється в рамках благодійної програми «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі «NOVO». Впродовж років діяльності медичного центру було здійснено 1640 безкоштовних обстежень. (новина Ново https://www.novo.lviv.ua/about/charity/)

Піклуймося про своє здоров’я та здоров’я майбутніх поколінь! Любіть жити!