«Дитячий світ» продовжує проведення Програми технічної допомоги неприбутковим організаціям 10 Листопада 2011 17:12

«Дитячий світ» продовжує проведення Програми технічної допомоги неприбутковим організаціям

У вересні-жовтні поточного року фонд передав понад 140 комплектів офісних меблів та оргтехніки некомерційним організаціям Київської, Чернівецької та Донецької областей.

Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» продовжує проведення Програми технічної допомоги неприбутковим організаціям. У рамках програми фонд передає меблі та оргтехніку організаціям, які допомагають вирішувати проблеми соціально незахищених категорій населення: дітей-сиріт, інвалідів та ін, а також дитячим медичним закладам. Цього разу підтримку отримали, зокрема, Чернівецький обласний кардіологічний диспансер, Чернівецька обласна клінічна лікарня, Чернівецький обласний клінічний онкологічний диспансер, «Лікарня швидкої допомоги» м.Чернівці), Чернівецька обласна психіатрична лікарня, Центр дитячої кардіології та кардіохірургії (Київ), ГО «Відродження» (Донецька обл.), міська лікарня № 3 м. Краматорська Донецької обл., дитячий спортивний клуб «Оса» (м.Краматорськ, Донецької обл.), Станиця Миколаївка Пласту – Національної скаутської організації України та інші організації.
 
Головний лікар Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Володимир Жовнір під час передачі меблів, зокрема, зазначив: «Саме завдяки таким меценатам ми можемо створювати для хворих дітей умови, які дозволяють їм комфортно відчувати себе навіть перебуваючи в лікарні. Щире спасибі їм від хворих дітей».

Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко при передачі допомоги звернув увагу присутніх на те, що жоден благодійних фонд, навіть найбільший, поодинці не здатний вирішити більшість проблем людей, яким необхідна допомога. Але якщо ініціативних людей та організацій буде багато, вони цілком здатні допомогти практично кожному – в цьому, в здатності організуватися і вирішувати проблеми, зокрема, і виявляється суть громадянського суспільства. І «Дитячий світ» готовий підтримувати такі ініціативи в першу чергу.

Нагадаємо, що в рамках Програми технічної допомоги неприбутковим організаціям тільки протягом 2011 року ВБФ «Дитячий світ» за допомогою НАДРА БАНКУ передав понад 300 комплектів меблів та оргтехніки 34 громадським організаціям з 17 областей України.