Червоний Хрест та Кока-Кола Беверіджиз Україна передали обладнання Броварській лікарні для допомоги пацієнтам з COVID-19 19 Червня 2020 9:08

Кока-Кола Беверіджиз Україна з перших днів пандемії активно підтримує громаду Броварського району і допомагає вразливим категоріям населення.

Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації Coca-Cola передали Броварській багатопрофільній клінічній лікарні (ББКЛ) обладнання для своєчасного та належного забезпечення життєдіяльності пацієнтів відділення інтенсивної терапії. Зокрема, лікарня отримала аналізатор газів крові з аналізом електролітів, метаболітів та гемоглобіну Convergys liquical BG Analyzer (BG+ISE+M+Hb), аналізатор Сobas С 111 та витратні матеріали для перших місяців роботи, а також 2 монітори стану пацієнта. Це обладнання є важливим та необхідним для Броварської лікарні, яка надає медичну допомогу майже 240 тис. мешканців міста й району.

«Ми дуже вдячні компанії Кока-Кола й Товариству Червоного Хреста України за надане обладнання, яке дозволить нам швидко реагувати і суттєво покращити якість лікування хворих з Covid-19 у нашій лікарні, і зокрема тих, хто перебуває в реанімації. На сьогодні на лікуванні в Броварській лікарні перебуває 13 хворих з Covid-19, з них 3 у відділенні інтенсивної терапії», – повідомив Валентин Багнюк, Директор Броварської багатопрофільної клінічної лікарні.

Кока-Кола Беверіджиз Україна з перших днів пандемії активно підтримує громаду Броварського району і допомагає вразливим категоріям населення. Протягом останніх трьох місяців понад 12 тис. пляшок води та напоїв вже було передано Броварській багатопрофільній клінічній лікарні, Товариству Червоного Хреста у м. Бровари, Відділу сім’ї та молоді Броварської міської ради та Виконавчому комітету Великодимерської селищної ради для підтримки формування продуктових наборів для малозабезпечених сімей, пенсіонерів та інших вразливих категорій населення Броварщини.

«Наша компанія є частиною громади і завжди робить усе можливе задля вирішення гострих питань. З початку пандемії ми почали надавати допомогу соціально незахищеним верствам населення та опорним лікарням. Ми раді, що сьогодні ми передаємо Броварській лікарні критично необхідне обладнання для боротьби з Covid-19», – повідомив Андрій Бублик, Директор зі зв’язків з громадськістю та державними установами Кока-Кола Беверіджиз Україна.

За підтримки Товариства Червоного Хреста України та фундації Coca-Cola, шість ключових лікарень по всій Україні будуть забезпечені життєво важливим обладнанням. Це 3 апарати для штучної вентиляції легенів, 12 моніторів стану пацієнта, 5 аналізаторів електролітів та газів крові, 1 аналізатор крові/pH/електролітів/метаболітів та 1 біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD, стаціонарний.

«Кока-Кола є одним із наших головних партнерів з корпоративного сектору в реагуванні на COVID-19. Це дуже гарний приклад синергії між гуманітарною та корпоративною організацією, як на регіональному так і на національному рівні. Таким чином ми можемо надати своєчасну допомогу ще більшій кількості людей, які потребують нашої підтримки», – сказав Максим Доценко, в. о. Генерального директора Товариства Червоного Хреста України.

Джерело