Допомогти врятувати життя може кожен луганчанин, потрібно тільки прийти на концерт 18 Листопада 2011 16:36

3 грудня в 16.00 відбудеться благодійний концерт "Заради життя" на підтримку онкохворих дітей, що проходять лікування в онкогематологічному відділенні ЛОДКЛ (Луганська обласна дитяча клінічна лікарня). Можливо, саме ваша участь врятує життя дитині.

У нескінченній метушні буденного життя мало хто з нас замислюється про тих, кому зараз нелегко. Але іноді потрібно зупинитися, озирнутися, простягнути руку допомоги, бо якщо не ми, то хто ж?

Допомогти онкохворим діткам – справа можна сказати свята, і в Луганську цим займається благодійний фонд "Дорога життя". Учасники фонду неодноразово влаштовували у нас в місті різні заходи та акції зі збору коштів, які йшли в онкогематологічне відділення на допомогу дітям. Ось і зараз планується великий концерт, на який запрошуються небайдужі луганчани.

У концерті візьмуть участь:

Оркестр народних інструментів "Слобожанські музики"
Диригент оркестру – Устименко-Косоріч Е.А.

Солісти – студенти нар. артистки України, професора Джульєтти Якубович, лауреати міжнародних конкурсів Чжун Хань Цзюнь і Чжу Цзюньцяо та Ігор Новіков.

Ведуча – артистка розмовного жанру Катерина Стукальська.

У програмі концерту прозвучать твори українських та зарубіжних композиторів, обробки народних пісень, естрадно-джазові композиції.

Перед початком концерту буде проводитися благодійний збір коштів – в обмін на благодійну пожертву (мінімальний внесок – 20 грн.) Ви отримаєте квиток на концерт.

Організатори: БФ "Дорога життя" (www.donor.lg.ua), Луганський інститут культури і мистецтв ЛНУ.

Контакти:
 050 524 20 27 Олександра Власенко
 050 366 01 30 Ігор Новіков

Концерт відбудеться 3 грудня о 16.00 в в концертному залі Інституту культури і мистецтв ЛНУ. Давайте разом допоможемо дітям перемогти хворобу!

В городе – мережа міських порталів, Луганск