Про нову номінацію конкурсу “Менеджер року у сфері доброчинності” 16 Листопада 2020 16:15

Оргкомітет Конкурсу в рамках Національного конкурсу  «Благодійна Україна-2020» запроваджує спеціальну тематичну номінацію «Менеджер року у сфері доброчинності». Наша мета – побачити за роботою благодійних фондів/організацій та їх численними доброчинними проектами саме людей, які ініціювали та надихали роботу організацій у складному 2020 році. Тому, так важливо відмітити працівників у фондах та організаціях, які успішно встигають за щоденними змінами та очолюють їх, надихаючи інших реалізувати потенціал та сміливо рухатись уперед.

У цій номінації перевага надаватиметься учасникам, які є найкращим прикладом управлінської та творчої ініціативи у колективі, яскравими та сповненими досвідом, які не бояться приймати рішення, впливають на процеси в фонді/організації, вміють згуртувати та найголовніше допомагають нужденним. Наш переможець вміє експериментувати, намагається робити те, чого хочеться, та йти вперед разом із своєю командою.

Критерії для визначення «Менеджера року у сфері доброчинності» (керівник фонду, відділу, наприклад, PR, HR, файндрайзінг тощо):

  • репутація та впізнаваність номінанта (довіра з боку партнерів та набувачів благодійної діяльності);
  • прозорість роботи номінанта (відкритість та готовність до спілкування);
  • компетентність у галузі спеціалізації, ефективність та результативність (оцінка результатів діяльності фондів/організацій через оцінку ефективності управління ними).

Питання до заявки (ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ):

  • Назва організації, в якій працює номінант.
  • Лінки на профілі організації та домінанта в соцмережах та інше (сайти).
  • Посада та термін роботи у сфері доброчинності (благодійності).
  • Стислий опис вашої діяльності, підходи до реалізації проектів благодійного фонду/організації (обсяг тексту не повинен перевищувати 1 сторінку формату А4).
  • Найвагоміші події в Вашій професійній діяльності в 2019 та 2020 роках;
  • Рецепт успіху – цитата успіху від менеджера у сфері доброчинності;
  • Рекомендації від керівництва організації або дружніх благодійних фондів.

Визначення Менеджера року у сфері доброчинності дає можливість побачити напрямок руху та тенденції у цій сфері, розповісти про свій колектив та перейняти досвід інших, познайомитись із спільнотою, знайти інструменти та засоби сучасної діяльності фахівців.

Умови конкурсу:

Для подачі кандидата заповніть заявку на Конкурс – ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ.

Подача заявок відкрита, ви можете самостійно додати кандидатуру будь-якого управлінця благодійного фонду, якого вважаєте найкращим в цій сфері, заповнивши усю необхідну інформацію.

Початок подачі кандидатів – 5 листопада 2020, завершення – 1 березня 2021 року (включно). Для зв’язку з нашою командою пишіть на [email protected]

За бажанням учасник може подавати кілька проектів у різних номінаціях Конкурсу: Про номінації конкурсу та ЗАВАНТАЖИТИ ОСНОВНУ ЗАЯВКУ

Телефонуйте, щоб повідомити про своє бажання бути номінантом у категорії «Менеджер року у сфері доброчинності» та дізнатись детальну інформацію про цю номінацію: 067 16 40411

Оголошення переможців відбувається в рамках Церемонії нагородження переможців «Національного конкурсу Благодійна Україна-2020» навесні у Києві.

Менеджер року у сфері доброчинності – у номінації розглядаються заявки щодо діяльності менеджерів благодійних організацій та фондів (керівники, управлінці відділами – PR, HR, фандрайзінг тощо), які протягом року найефективніше здійснювали управлінські функції в неприбутковій сфері (на цю номінацію заповнюється окрема заявка).

Менеджер – це спеціаліст, що професійно займається управлінською діяльністю в конкретній сфері зайнятості. Це означає, що спеціаліст обіймає постійну посаду та уповноважений приймати управлінські рішення.

Детальніше про конкурс