Завдяки допомозі БФ “Міст” у Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова покладено кахельну плитку 20 Листопада 2020 13:25

У лютому 2020 року для приміщення в Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова орендованого БФ «Центром медичних інновацій «NOVO» (м. Львів) в рамках благодійної програми #МіСт_ОК_РАЗОМ від благодійного фонду «Міст» імені Михайла Савенка було відвантажено плитку та санітарні прилади. Кахельна плитка становила об’єм 1200 метрів квадратних та була призначена для подальшого використання в Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова.

Доповідаємо, що згадана благодійна допомога вже вмонтована у реконструйовані приміщення, які орендує БФ «Центр медичних інновацій «NOVO» при Міській дитячій клінічній лікарні м. Львова.

Кооперація та співпраця між найбільшим недержавним, неприбутковим закладом медицини БФ «Центр медичних інновацій «NOVO» (м. Львів) та БФ «Міст» імені Михайла Савенка, як членами Асоціації благодійників України, є дуже показовим явищем.

Принагідно, напередодні 8-го року заснування БФ «Міст» імені Михайла Савенка вітаємо Фонд з цією чудовою подією. Бажаємо нових цікавих проектів та можливостей для та підтримки суспільно важливих проектів.

Піклуймося про своє здоров’я та здоров’я майбутніх поколінь! Любіть жити!