«Приятелі» з України та США в гостях у юних друзів у Лутугіно 29 Листопада 2011 10:53

«Приятелі» з України та США в гостях у юних друзів у Лутугіно

У листопаді представники Благодійного фонду «Приятелі дітей» та партнери, представники Благодійної організації «UCARE inc. – Приятелі дітей США» спільно відвідали Лутугінську загальноосвітню школу-інтерант інтенсивної педагогічної корекції (Луганська область), в якій виховується більше ста дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, що потребують особливого підходу у навчальному процесі.

Вихованці та колектив закладу радо вітав гостей та спеціально організував незабутній святковий концерт, що складався з вокальних, інструментальних та танцювальних номерів. Після чого відбулося тренінгове заняття з старшокласниками на тему «Досягнення власних цілей та використання часу і грошей», яке провела учасниця проекту «Студенти – дітям», стипендіат нашого фонду, Марія Ігнатенко.

З молодшими дітьми було проведено заняття з образотворчого мистецтва.

Звичайно, приятелі дітей приїхали не з порожніми руками. Ми привезли дітям художню та навчальну літературу, два комп’ютери, матеріали для навчання. Представники організації UCARE inc. закупили взуття для кожної дитини, яка буде закінчувати школу-інтернат у цьому році та вийде у самостійне життя.

Далі шлях гуманітарного маршруту проліг у західному напрямку. 22 листопада відвідуємо Тульчинську школу-інтернат, а 24 листопада – Червоноградську. Скрізь діти отримають подарунки та тепле спілкування з представниками фонду і нашими спонсорами.

Благодійний фонд «Товариство «Приятелі дітей»


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото