15 грудня в Києві пройде ІІ Національний конгрес «Благодійна Україна» 28 Листопада 2011 16:51

Робоча програма Конгресу «Благодійна Україна»

15 грудня 2011 року в Києві у Міському будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) пройде ІI Національний конгрес «Благодійна Україна», організований ВБО «Асоціація благодійників України». Мета конгресу – запровадження формату систематичного суспільного діалогу щодо розвитку благодійності в Україні, відкрите обговорення проблем, які гальмують ефективну діяльність вітчизняних благодійних організацій, вироблення консолідованих рішень, скерованих на розвиток благочинної сфери в Україні.

До участі в конгресі запрошуються представники благодійних та недержавних інституцій, які займаються розвитком та підтримкою благодійності в Україні, наукових та освітніх установ, вітчизняного бізнесу, ЗМІ, а також міжнародних організацій, які підтримують доброчинність в Україні.

У рамках конгресу відбудеться публічна дискусія «Благодійність 2011: підсумки, тенденції, виклики», під час якої будуть оприлюднені результати експертного опитування «Благодійність – 2011: Україна»; пройдуть круглі столи та майстер-класи. Однією із складових конгресу стане публічна презентація найбільш ефективних і суспільно резонансних благодійних проектів та ініціатив, які були реалізовані в Україні. Свою роботу, зокрема, презентують переможці V Національного конкурсу «Благодійник року» і члени Асоціації благодійників України.

До участі в конгресі запрошуються всі бажаючі. Зареєструватися можна за телефоном (044) 537-12-80, або за електронною адресою: [email protected].