В музеї Івана Гончара презентують книгу, кошти від продажу якої підуть на добудову центру допомоги знедоленим 28 Листопада 2011 16:12

Національний центр народної культури «Музей Івана Гончара» запрошує 1 грудня 2011 року о 16:00 на прем’єрну презентацію книги «Український стиль» Лiнди Вiкланд (США). Повідомляє Портал «Музейний простір України».

 Книга «Український стиль», написана Ліндою Вікланд, досліджує географію, історію, традиції та звичаї українського села та сільського життя. Це видання відкриває завісу історії виникнення сучасного стилю в декоруванні домівок по всьому світу. Останні 20 років автор провела, працюючи волонтером в школах, дитячих будинках та монастирях України.

 Лінда та її чоловік, лікар хірург-ортопед Пол Вікланд, заснували Фундацію Шеферд, благодійну організацію, яка співпрацює з соціальними фондами України. Надзвичайна захопленість Лінди українськими людьми та її любов до прикладного мистецтва спонукали її до написання книги «Український стиль». Книга є, своєрідним подарунком від щирого серця. Лінда намагалася зберегти та передати пізнану нею українську душу в картинах, малюнках, історіях та витягах із її щоденника.

 Наразі, Фундація Шеферд в Україні будує в Полтаві будівлю центру допомоги знедоленим сім’ям, а також людям хворим на ВІЛ/СНІД. Всі виручені кошти від продажу книги «Український стиль» підуть на добудову та купівлю обладнання для центру.

www.ukrainianstyle.com

 ВХІД ВІЛЬНИЙ