Купити цеглину: новий соціальний інтернет-проект на підтримку Мистецького Арсеналу 1 Грудня 2011 12:53

Купити цеглину: новий соціальний інтернет-проект на підтримку Мистецького Арсеналу

30 листопада 2011 року відбулася презентація унікального соціального інтернет-проекту Благодійного фонду «Мистецький Арсенал» на підтримку Мистецького Арсеналу під гаслом «Створимо Мистецький Арсенал разом!».

Для реалізації проекту розроблено унікальну програму, яка сьогодні не має аналогів в Україні. У режимі оnline імена благодійників потрапляють на цеглини віртуальної стіни Мистецького Арсеналу та у загальний список благодійників. Віртуальна стіна дозволяє вписати свої імена в історію української культури 32 тисячам учасників проекту з будь-якого куточка земної кулі. Ця інформація зберігатиметься компанією ColoBridgeGmbH (Німеччина) до офіційного відкриття музею, а надалі її буде передано в Мистецький Арсенал для відкритого огляду.

Учасники проекту мають можливість в режимі оnline виграти путівки у провідні музеї світу – Лувр, Ермітаж, музей Прадо, Дрезденську картинну галерею, Національний музей у Варшаві, – які надала компанія «Туристичний лідер», а також фотоапарати Sony DSC-TX55 та Sony DSC-W510, надані компанією «LLC Sony Ukraine». Виграші закладені у призові цеглини віртуальної стіни Мистецького Арсеналу.

Гостям презентації був продемонстрований механізм інтернет-проекту. Також відбувся благодійний виступ лідера гурту «Мандри», члена Наглядової ради Асоціації благодійників України Сергія Фоменка, який подарував гостям чудові пісні та настрій.

Старт соціальному інтернет-проекту дали відомі українці, які першими залишили свої імена на віртуальній стіні та в історії Мистецького Арсеналу. Серед них – Віктор і Катерина Ющенки, Роман Балаян, Іван Малкович, Юрій Павленко, Анжеліка Рудницька, Наталія Заболотна, Мирослав Попович, Алла Мазур та інші.

Долучитися до кола благодійників Мистецького Арсеналу можна за посиланням: http://wall.art-arsenalfund.org/home/.

Даний проект є суспільною ініціативою та пропонує новий відкритий спосіб взаємодії з активними та свідомими громадянами, організаціями, компаніями, які прагнуть долучитися до розбудови Мистецького Арсеналу – наймасштабнішого музейно-виставкового комплексу України, музею для майбутніх поколінь. Основна ідея проекту – участь кожної небайдужої та соціально відповідальної особистості у процесах розвитку культури в Україні.

Благодійний фонд «Мистецький Арсенал»

Фото Асоціації благодійників України


Галерея (7 фото)

* Для перегляду клікніть на фото