Незабаром стартує соціальна благодійна акція “Крок до щастя” 5 Грудня 2011 12:46

На порозі новорічні свята, а значить всі ми скоро почнемо святкувати та отримувати подарунки. Наші домівки наповняться передсвятковим настроєм та яскравою мішурою!

Це початок нового, веселого року, сповненого сподівань та казкових бажань. Новий рік – казкове свято дитинства! Але, на жаль, не кожна дитина може відчути себе дійсно у казці, адже поруч немає батьків, люди, які оточують не завжди є справжніми друзями, а подарунки зовсім не ті, про які вони так старанно писали в листі Діду Морозу.

Скаути Києва та дорослі друзі з благодійних фондів та організацій, 7 грудня 2011 року, дають офіційний старт благодійній соціальній акції “Крок до щастя”!

Цього року “Крок до щастя” проходить в рамках Всеукраїнської благодійної акції “Подаруй радість дітям”, організаторами якого є Молодіжне Об’єднання “Скаути Києва”, ВБФ “Дитячий світ” та ВБФ “Товариство “Приятелі дітей”.

Нас вже підтримали: Блгодійний фонд сприяння розвитку культури ФПУ, Благодійний фонд журналу “Единственная”, ТРЦ “Дрим Таун”. Інформаційні партнери проекту: журнали “Fashion news”, “Малятко”, “Одноклассник”, газета “Україна молода” та інформаційне агенство “Укрінформ”. Крім того, до проведення заходів в рамках акції долучаться зірки української естради, театру та кіно, відомі спортсмени країни.

Кожен може взяти участь в благодійній акції та подарувати щастя дітям! Що для цього потрібно зробити?

Принеси до пунктів збору подарунків будь-яку річ, яку ти вважаєш потрібною – канцелярські товари, речі, іграшки, цукерки або книжки та зроби свій маленький, але такий важливий, крок до щастя дітей!!!

Пункти збору благодійної допомоги:

вул. Райдужна, 51 (район авторинку на бул. Перова) , 2 поверх – скаутський центр МГО “Скаути Києва”, тел. 097-946-08-75 (Аліна);

вул. Майдан Незалежності, 2 (будинок з годинником), 3 поверх, каб. 336 – Фонд сприяння розвитку культури ФПУ, тел. 097-604-28-30 (Вадим);

вул. Пімоненка, 13ж (район ст.м.Лук’янівська), корпус В, 1 поверх – ВБФ “Дитячий світ”, тел. 097-517-78-70 (Сергій).

Якщо ти талановитий та хочеш перетворитися на новорічного героя, який дарує казку, можеш доєднатися до групи волонтерів – акторів або проявити свою творчість у створенні новорічних скриньок для подарунків або поштівок. Телефонуй – 540-03-91 або 097-658-67-91 (Тетяна).

Будь активним!Свято має постукати у двері кожного!

Детальніше дізнатися про акцію можна за тел: 044-540-03-91, 097-946-08-75 або 044-481-09-49.

Якщо тобі зручно і ти вмієш користуватися електронною поштою, можеш написати нам листа: [email protected] і ми відповімо на всі твої питання.

Молодіжне Об’єднання “Скаути Києва”, Аліна Чернишова