«ТАРТАК» збиратиме кошти на операцію маленької Мар'яни 5 Грудня 2011 12:38

15 грудня в приміщенні «Альта Експо» (просп. Московський, 11-А) о 20:00 найдрайвовіший гурт української сцени «ТАРТАК» святкуватиме свій 15-й День народження. В програмі ювілейного концерту презентація нового альбому, цікаві дуети та неочікувані сюрпризи. Ціна квитка «благодійна» – 30 грн.!

Усі кошти, зібрані від продажу квитків на концерт «ТАРТАКА» підуть на операцію маленької Мар’яни Олійник. Лікарі поставили їй страшний діагноз – двостороння сенсоневральна глухота. Мар’янці зараз всього рік і 11 місяців. На операцію, яку необхідно зробити якнайскоріше, необхідно 320 тисяч гривень…

Під час ювілейного концерту «ТАРТАКа» буде презентовано соціальний проект «Ти подумай». Його мета – дати можливість українцям із вадами слуху інтегруватися в суспільство, залучити їх до культурного життя країни. Проект «Ти подумай» хоче відкрити прихований світ звуків для тих, хто їх почути не може. На концерт гурту «ТАРТАК» буде запрошена молодь з вадами слуху, тож всі пісні супроводжуватимуться відеорядом з виконанням пісень мовою жестів.

18:00 – прес-конференція за участю гурту «ТАРТАК» та організатора соціального проекту «Ти подумай» Маргарити Сєрої (приміщення «Альта Експо»).

20:00 – початок ювілейного концерту гурту «ТАРТАК».

Контакти для акредитації (097) 464 19 42 (Наталка), [email protected]

Автор: Наталка Катриченко