Конгрес «Благодійна Україна»: реєстрація учасників триває 8 Грудня 2011 17:47

Програма Конгресу

15 грудня 2011 року в Києві у Міському будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) пройде ІI Національний конгрес «Благодійна Україна», організований ВБО «Асоціація благодійників України». Мета конгресу – запровадження формату систематичного суспільного діалогу щодо розвитку благодійності в Україні, відкрите обговорення проблем, які гальмують ефективну діяльність вітчизняних благодійних організацій, вироблення консолідованих рішень, скерованих на розвиток благочинної сфери в Україні.

У рамках конгресу відбудеться публічна дискусія «Благодійність 2011: підсумки, тенденції, виклики», під час якої будуть оприлюднені результати експертного опитування «Благодійність – 2011: Україна».

Участь у публічній дискусії попередньо підтвердили:

  • Вікторія Сюмар, директор Інституту масової інформації;
  • Василь Полуйко, президент Західноукраїнського ресурсного центру;
  • Тарас Михальнюк, директор МБФ «Відкрий Україну» (Open Ukraine);
  • Максим Лациба, керівник проекту УНЦПД;
  • Алла Прунь, виконавчий директор ІАЦ «Громадський простір» (блок «Благодійність і медіа»);
  • Яків Рогалін, директор Донецького міського благодійного фонду «Доброта».

Модератор – Андрій Куликов, медіа-експерт, ведучий телеканалу ICTV.

У конгресі візьмуть участь представники благодійних та недержавних інституцій, які займаються розвитком та підтримкою благодійності, наукових та освітніх установ, вітчизняного бізнесу, ЗМІ, а також міжнародних організацій, які підтримують доброчинність в Україні.

Однією із складових конгресу стане публічна презентація найбільш ефективних і суспільно резонансних благодійних проектів та ініціатив, які були реалізовані в Україні. Свою роботу, зокрема, презентують переможці V Національного конкурсу «Благодійник року» і члени Асоціації благодійників України.

До участі в конгресі запрошуються всі бажаючі. Зареєструватися можна за телефоном (044) 537-12-80, або за електронною адресою: [email protected].