У Донецьку пройде благодійна виставка-ярмарок «Зимове місто» 9 Грудня 2011 11:50

З 24 по 27 грудня в Донецьку пройде благодійна виставка-ярмарок «Зимове місто» проекту АРТ Місто. Організатором виступила Донецька обласна організація Центр екології людини «Серце планети».

На кілька днів Донецьк стане центром, куди з’їдуться майстри рукоділля і ручної роботи з усієї України і Донецької області: Слов’янська, Ясинуватої, Горлівки, Зугреса, Єнакієве, Мар’їнки, Маріуполя, Краматорська, Макіївки, Львова, Луганська, Києва, Полтави, Харкова, Севастополя, Кіровограда.

Ярмарок приурочений до новорічних свят. Він стане яскравим виставковим заходом в сегменті рукоділля і товарів для хоббі в Донецьку. Всі вироби, які будуть представлені на ярмарку, зроблені з натуральних матеріалів: від декоративного мила, свічок і прикрас, до валяних вовняних виробів, розмальованих вітражів і кованих предметів інтер’єру. Серед головних цілей і завдань виставки, організатори виділяють: -популяризацію різних видів хобі та дозвілля в сім’ї; об’єднання людей, що захоплюються творчістю; якісний розвиток сучасного предметного дизайну і хенд-мейд, а також розвиток підприємництва у творчій сфері; залучення якомога більшої кількості творчої молоді, сімей та туристів у заняття прикладною творчістю.

Основна мета – надати можливість як професійним, так і починаючим дизайнерам обмінятися досвідом, оцінити затребуваність своїх виробів серед найширшої аудиторії.

На виставці будуть проводитися безкоштовні майстер-класи для всіх бажаючих. В рамках заходу будуть проведені благодійні акції на допомогу Донецької міської громадської організації допомоги дітям-інвалідам і молодим інвалідам «Радуга», ЦКГБ № 6 відділенню патології новонароджених, і зокрема сім’ї дитини-інваліда ДЦП Ярослава Стрекаліна, чиї роботи будуть також продаватися на виставці.

Також планується, що у відкритті візьмуть участь різні дитячі колективи міста Донецька.

Виставка буде проходити 24-25 грудня у ТРЦ Грін Плаза.

NGO.DONETSK.UA