Київський Клуб Львів виставить на благодійний аукціон віскі Highland Park 9 Грудня 2011 17:33

10 грудня 2011 в готелі Hyatt Kyiv відбудеться щорічний благодійний Президентський гала-вечір «Київського Клубу Львів», в рамках якого буде проводитися благодійний аукціон з розіграшем кращих світових сортів віскі торгової марки Highland Park.

На світському рауті гості зможуть продегустувати елітні односолодові віскі Highland Park різної витримки: 12, 15, і 18 років.

Всі бажаючі придбати кращий односолодовий віскі в світі зможуть взяти участь у розіграші чотирьох пляшок віскі Highland Park 15, 18, 25 і 30 років витримки в рамках аукціону, гроші від якого підуть на благодійні проекти Київського Клубу Львів.

Про компанію: КИЇВСЬКИЙ КЛУБ ЛЬВІВ Київський Клуб Львів був заснований в 2002 році. За час діяльності Клуб об’єднав більше 70 однодумців, які, завдяки наполегливій праці і життєвому досвіду, зібрали і пожертвували більше $ 750 000 на благодійні проекти в Україні. Київський Клуб Львів виправдав довіру до своєї діяльності та довів її ефективність на практиці.

Міжнародні компанії впевнені в тому, що їхні пожертвування завжди знайдуть потребують адресатів. На кошти зібрані Київським Клубом Львова було закуплено обладнання для догляду за недоношеними новонародженими малюками, діагностичне обладнання для виявлення раку у дітей, навчальне обладнання для дітей з хворобою Дауна, спортивне оснащення для дітей з обмеженими розумовими здібностями, взуття та інші необхідні речі для сиріт.

Крім того, Клуб профінансував проведення операцій з видалення катаракти, закупівлю нових окулярів, оплату щеплення та вручення продуктових кошиків до Різдвяних свят престарілим. До того ж, Клуб забезпечив будівельними та ремонтними матеріалами сирітські будинки, будинки для літніх людей та лікарні. Все це стало можливим завдяки добросердя і щедрості друзів Клубу. Київський Клуб Львів дякує всім, хто допомагає Клубу, спонсоруючи проекти і беручи участь в його діяльності.

META