У Вінниці проведуть благодійний вечір підтримки онкохворих дітей 9 Грудня 2011 17:45

10 грудня у Вінницькому обласному музично-драматичному театрі ім. Садовського проведуть благодійний вечір підтримки онкохворих дітей.

"Шанс на життя повинні мати усі онкохворі діти. На початок лікування батьки ще можуть знайти гроші. Щось продають, щось позичають. Але на другий курс хіміотерапії, гроші брати вже немає де. Що вже казати про третій, п’ятий курси. Зібрані гроші стануть соломинкою для тих, кого потрібно рятувати", – сказала організатор благодійної акції та дизайнер одягу Ольга Родченко.

Виручка з продажу квитків, які коштують 50-120 грн, підуть у фонд підтримки.

"Проведемо також аукціон. Виставимо на продаж картини місцевих художників, дизайнерські вироби. Від ювелірної фірми "Діадема" – позолочені медалі із малюнком дитини та надписом: "Любовь – это единственное, что мы можем дать другому, ничего не отнимая у себя". Напевно, найзворушливими лотами будуть вироби виготовлені людьми з обмеженнями центру "Обрій", – додала Родченко.

Виручені гроші наприкінці вечора інкасують працівниками банку та перерахують на рахунок Вінницької обласної дитячої лікарні. За них закуплять препарати для хіміотерапії.

"Вже втретє проводимо подібну акцію. Торік зібрали 289 тисяч гривень. Ще до початку цьогорічної акції на особовий рахунок вже переказали 52 тисячі гривень підприємці Вінниці. З них 30 тисяч – підприємство "Кряж", – зауважила Родченко.

Gazeta.ua. Аріна КАНТОНІСТОВА