У Вознесенську відбудуться благодійний ярмарок і концерт 12 Грудня 2011 19:20

17 грудня о 16:00 у Будинку культури міста Вознесенськ (вул. Кірова, 22) відбудеться Перший благодійний різдвяний Bazar і благодійний концерт “Виставка соціальних проектів “Перспектива”. Заходи організовує Центр активності локальної “Сузір’я” в межах проекту “Виставка соціальних проектів і послуг “Перспектива” за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”.

У формі благодійного концерту буде презентовано 12 соціальних проектів від місцевих громадських формувань, спрямованих на вирішення культурно-соціальних проблем, надання нових соціальних послуг на базі закладів культури та трансформацію закладів культури в осередки місцевої активності.

На заходи запрошено представників місцевої влади та бізнесу, громадських організацій і благодійних фондів, ініціативних груп, а також усіх охочих. Спеціальними гостями стануть представники влади, органів місцевого самоврядування та закладів культури з інших областей України.

Центр активності локальної “Сузір’я”
(05134) 40 667
[email protected]

***
Антикризова гуманітарна програма надає підтримку соціальним, культурницьким і гуманітарним проектам, націленим на збереження освітніх і оздоровчих програм для дітей і молоді з сільської місцевості та депресивних регіонів, а також на збереження селищних культурницьких інституцій, перетворення їх на центри громадської активності та дитячої позашкільної зайнятості.

Міжнародний фонд “Відродження”