В Українській Вікіпедії пишуть про благодійність 13 Грудня 2011 18:29

В Українській Вікіпедії пишуть про благодійність

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» спільно з організацією «Вікімедіа Україна» оголосили про старт конкурсу на написання статей благодійної тематики в Українській Вікіпедії.

Про це повідомив Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук під час прес-конференції, присвяченої оголошенню результатів V Національного конкурсу «Благодійник року».

«З нагоди Дня благодійництва, який відзначався в Україні 11 грудня, ми разом із «Вікімедіа Україна» вирішили оголосити конкурс на створення в Українській Вікіпедії статей, присвячених благодійності, – зазначив Олександр Максимчук. – В такий спосіб ми хочемо привернути увагу авторів Вікіпедії до благодійної діяльності, організацій, акцій, історії благодійності».

Конкурс, який має назву «Пишемо про благодійність», триватиме з12 грудня 2011 року по 29 січня 2012 року. Всі бажаючі можуть створити в Українській Вікіпедії статті про благодійність, а автори кращих з них, написаних у цей період, отримають цінні призи. Переможців визначатиме авторитетне журі.

Умови конкурсу

Питання щодо конкурсу можна надсилати на адресу: [email protected].

Сторінка підписки на новини конкурсу – http://wikimediaukraine.org.ua/charcont.