Соціальний фото проект «Мрії дітей» об’єднав навколо себе усіх небайдужих до дітей із дитячих будинків 22 Грудня 2011 17:01

18 грудня 2011 року в Українському домі «Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання» Дениса Силантьєва подарував дітям із соціально незахищених верств населення феєрію позитивних вражень та емоцій.

Підготовка до цього незабутнього свята під назвою «Мрії дітей» розпочалась ще рік тому, коли дітлахи почали надсилати у Фонд листи, з проханням виконати їх маленькі, та такі нереальні на перший погляд мрії. Усі вони хотіли сфотографуватись або поспілкуватись із своїми кумирами, та тими на кого просто хочуть рівнятись, з кого беруть приклад у житті.

Головним героєм для малечі звичайно ж став Денис Силантьєв. Багато хто писав, що у ньому поєднується чоловіча мудрість та душевна краса, яка зараз не так вже й часто зустрічається у справжніх чоловіках. Також лідерами для наслідування стали: Ірина Білик, Василь Вірастюк, Володимир Горянський, Сергій Кузін, Оксана Байрак, Loboda, Віталій Козловський, Олексій Мочанов, Олексій Михайличенко, Валерія Черненко, група «Друга ріка», Демьян Михайлов, Інна Катющенко та ін..

Саме на передодні свята Дня Святого Миколая і був презентований громадськості соціальний фото проект, на якому і були зображені усі герої листів разом із дітьми. Але це не просто була презентація, а справжнє свято для усіх присутніх, яке організував Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання. Розпочалось дійство зі слів Інни Силантьєвої (Директора Фонду), яка закликала усіх присутніх об’єднатись та допомогти двом дитячим будинкам, діти яких прийняли участь у фото сесії, методом перечислювання грошей, на рахунки дитбудинків, які були вказані під фоторафіями… а далі….закрутилось, завертілось…і пісня Сергія Кузіна разом із Кірілом Охрименком (прим. Автора:на фото вони разом зображені), і дефіле у модельного агентства «Мерилін» у футболках із усіма учасниками зіркової фото сесії, і красивий танець дівчат – ангелів, які подарували усім гостям чарівні серця та подарунки для дітей.

«Самі золоті слова подяки, які я чув сьогодні, це дитячі посмішки та їх щасливі обличчя. Що може бути кращим, за відчуття того, що ти даруєш радість дітям та оточуючим? Нічого. Саме для цього і працює команда Фонду та я, зокрема», – зазначив Денис Силантьєв (Чотириразовий володар Кубку світу, чемпіон Світу та Європи, Срібний призер Олімпійських ігор з плавання).
Пригощали усіх присутніх гостей: Львівська кондитерська фірма «Світоч», Іноземне підприємство «Кока-кола Беверіджиз Україна» та кондитерська компанія АВК.

Фонд також висловлює подяку партнерам соціальної фото сесії «Мрії дітей»: фотографу Демьяну Михайлову, виставковому центру Український дім, РА «Яспис», РА «МетроМедіаПрінт», РА «Метролайт», туристичній компанії «ІdrisKa tour» та журналу VIVA.

«Зажди потрібно вірити у чудеса, тоді вони і відбуватимуться з нами, якомога частіше творити добро, і вірити, що воно не раз до нас вернеться, а також допомагати усім кому це необхідно, і можливо хтось, у скрутну хвилину, допоможе й нам»,- зазначила Тетяна Кульба, Керівник соціальних проектів Фонду.

Фонд підримки молодіжного та Олімпійського плавання


Галерея (7 фото)

* Для перегляду клікніть на фото