"Благодійна ялинка" – дітям з особливими потребами 30 Грудня 2011 14:23

23 грудня Сумський міський центр дозвілля молоді провів традиційну новорічно-різдвяну акцію "Благодійна ялинка-2011". Працівники Центру дозвілля молоді спільно зі студентам-волонтерами СДПУ ім. А.С.Макаренка відвідали з "Новорічним вертепом" та подарунками три навчальні заклади міста, де отримують освіту діти з порушенням здоров’я.

Цього року в якості благодійників традиційної акції виступили TFT Company, депутати Сумської міської ради Олександр КОЛДОВСЬКИЙ та Олексій ФЕДИНА, Благодійний фонд "За чисте місто".

Студенти Сумського державного педагогічного університету в рамках "Благодійної ялинки" презентували дітям виставу "Новорічний вертеп".

Дід Мороз, Снігуронька та Баба Яга вітали малечу з Новим роком, гралися в розважальні ігри, загадували загадки, співали разом з дітьми новорічні пісеньки та водили хороводи навколо ялинки.

Після концертної програми кожен навчальний заклад отримав новорічні подарунки від організаторів та благодійників.

Так, діти з ДНЗ №34 отримали іграшки (ляльки та машинки), вихованці дитсадка № 20 – спортивний інвентар (м’ячі, масажні м’ячі, обручі) та іграшки, а учні Сумської спеціальної загальноосвітньої школи – солодкі подарунки (цукерки і фрукти).

За словами директора Сумського міського центру дозвілля молоді Ірини МАРТИНЕНКО, задоволення отримали не лише діти, а й організатори та волонтери. Адже дитячі посмішки та радісні очі ще нікого й ніколи не залишали байдужими. "Подарована дітям увага повернеться нам сторицею і додасть наснаги для подальшої роботи", – сказала керівник Центру дозвілля молоді.

Виконавчий комітет Сумської міської ради