Благодійники відвідали Будинок дитини в Херсоні 30 Грудня 2011 13:47

Благодійники відвідали Будинок дитини в Херсоні

Благодійна акція "Стань Дідом Морозом та Снігуронькою для дітей сиріт" триває. Кожен день в офіс Благодійного Фонду Устина Мальцева жителі Херсона приносять безліч іграшок, канцелярії, книг і одягу для маленьких діток, які позбавлені батьківської любові і турботи. Завдяки сердечності херсонців діти-сироти вже з трьох інтернатів змогли відчути чари Нового року. Адже для багатьох діток це перше свято, які вони зустрічають в оточенні люблячих і дбайливих людей.
  
27 грудня 2011 в Херсонському обласному Будинку дитини з ураження ЦНС "Малютка" побували представники Благодійного Фонду Устина Мальцева, які передали літературу, іграшки, одяг для малюків. У цьому закладі перебувають діти від 0 і до 4 років. Усього там виховується та проживає близько 80 дітей. Не можна не відзначити роботу вихователів Будинку дитини. Жоден малюк не відчуває себе обділеним турботою та любов’ю. Також показово, що Будинок дитини «Малютка» знаходитися в дуже хорошому стані. В аудиторіях тепло, світло, чисто – не кожен інтернат може похвалитися такими умовами.
  
– До роботи в Будинку дитини «Малютка», я навіть собі і уявити не могла, що є в Херсоні стільки багато добрих людей, які просто так допомагають. Найцікавіше, що підтримка йде від людей середнього класу, яким, по суті, самим не завадила б матеріальна допомога – підсумувала Лукіна Наталія Іванівна, лікар-педіатр Херсонського обласного Будинку дитини
  
Про долі наших дітей турбуються не тільки українці, а й італійці. Одна сімейна пара з Італії мріє усиновити дівчинку з Будинку дитини «Малютка». Протягом усього ранку вони не випускали дитинку з рук. Сподіваємося, що незабаром подружжю італійцям пощастить, і вони зможуть забрати дитину до себе. Значить, ще в однієї дитини буде щасливе дитинство і світле майбутнє.
  
Шкода, що в Україні існує жахлива статистика: усиновляють тільки 25-30% дітей-сиріт. Іншим діткам доводиться чекати любові і турботи від чужих, незнайомих людей. Добре, що добрі серця ще є!


Галерея (18 фото)

* Для перегляду клікніть на фото