Фонд Устина Мальцева та РК «Аміго» об'єдналися заради допомоги дітям 10 Січня 2012 16:09

Фонд Устина Мальцева та РК «Аміго» об'єдналися заради допомоги дітям

Коли місяць тому, на початку грудня, Благодійний Фонд Устина Мальцева запускав соціально-благодійний проект під назвою «Стань Дідом Морозом та Снігуронькою для дітей сиріт», ніхто навіть не міг собі уявити, що це викличе такий резонанс у суспільстві. До благородної справи долучилися не лише громадяни Херсона, але навіть цілі компанії та фірми.

Долями дітей-сиріт так само було стурбоване керівництво розважального комплексу «Аміго». Своїми силами вони організували цілий проект «Подаруй свято дітям», який став частиною акції Благодійного Фонду Устина Мальцева.
 
Слід зазначити, що акція від РК «Аміго» була винахідливою та продуманою. Вони змогли заманити в філантропію молодь. І це дуже правильний крок, тому що любов до людей потрібно виховувати як можна раніше. Проект «Подаруй свято дітям» проходив у три етапи.

По-перше, 24 грудня на вулицях Херсона ви могли спостерігати красивих дівчат і хлопців. Це були волонтери від модельного агентства ST-Models, які в найхолодніший день грудня збирали пожертви для дитячих будинків. Їх робота мала колосальний успіх. Усього за пару годин хлопці змогли зібрати 2 100 гривень!
 
По-друге, в той же день ввечері в РК «Аміго» проходила благодійна дискотека – «Big Kids Party» («Вечірка дорослих дітей»). Головна умова – вхід з іграшками, які відвідувачі залишали для діток з інтернатів.

І третім завершальним етапом була благодійна дискотека 29 грудня в РК «Аміго», на якій підводилися підсумки акції. На цьому вечорі дівчата-волонтери з модельного агентства ST-Models кожному бажаючому роздавали сердечка-наклейки за пожертвування. Так само всі відвідувачі розважального комплексу могли взяти участь в аукціоні, на якому виставлялися роботи шестикласників Херсонської обласної школи-інтернат № 1 ім. Т.Г. Шевченко. Підвіски, сережки, брелоки, магніти з полімерної глини йшли з молотка за лічені секунди. А картина із зображенням маків, вишита хрестиком, була продана за 120 гривень. Усього за аукціон було зібрано 615 гривень.

По завершенню заходу Євген Черненко, арт-директор РК «Аміго», оголосив загальну суму зібраних коштів за всі три етапи – 4500, 25 гривень! Ці кошти будуть витрачені на придбання необхідних речей для дитячих будинків і шкіл інтернатів.


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото