Продовження співпраці з німецькими колегами 3 Квітня 2022 19:05

1 квітня 2022 року в Німецькому місті Бонн Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук та член Правління АБУ Андрій Іонов зустрілися в офісі німецької адвокатської компанії «AHS Rechtsanwälte» з її представником пані Ніною Хаверкамп (Nina Haverkamp). Під час зустрічі учасники обговорили питання налагодження правової допомоги українським благодійним організаціям, що займаються гуманітарною підтримкою нашої держави.

Наступне важливе обговорення відбулось під час зустрічі з відомим німецьким лікарем-хірургом українського походження паном Романом Лисовцем. Пан Роман є одним з активних організаторів збору та відправки гуманітарних вантажів медичного спрямування для потреб народу України. Так, на початку березня 2022 року у рамках благодійної програми #NOVOhelp член нашої Асоціації Медичний центр «Ново» отримав від німецьких партнерів та жертводавців велику кількість ліків та матеріалів медичного призначення, які згодом передав лікарням та військовим шпиталям в кілька регіонів України.

Зустрічі відбуваються в рамках робочого візиту Президента Асоціації благодійників України Олександра Максимчука до кількох німецьких міст.