Благодійний фонд «Новий Луцьк» був щедрим на добро і милосердя на різдвяно-новорічні свята 19 Січня 2012 14:00

Благодійний фонд «Новий Луцьк» був щедрим на добро і милосердя на різдвяно-новорічні свята

Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» став спонсором свята для дітей-сиріт, напівсиріт, з багатодітних сімей, лауреатів і переможців Всеукраїнських конкурсів, фестивалів і олімпіад, яке відбулося в Луцькому Палаці учнівської молоді і вручив 550 «Різдвяних кошиків» із солодощами всім учасникам і виконавцям свята «Прекрасна пора – Різдвяні свята».
 
До дітей на свято в Палац учнівської молоді завітали різні мультиплікаційні герої, ангели, колядники, Дід Мороз і Снігуронька. Свято вдалося на славу. Виступи вокальних і танцювальних колективів додали яскравих барв у життя дітей, які потребують уваги.

Також БФ «Новий Луцьк» вручив 4 000 гривень мамі Токарчук Галині Іванівні для її синочка Богданчика, учня Луцької ЗОШ №25 школи 2 класу, який має діагноз вроджений вивих обох стегон, переніс дві операції з метою його реабілітації.

Відгукнувся «Новий Луцьк» на проведення марафону «Бог багатий на милосердя» і перерахував 5 000 гривень на рахунок Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України для підтримки неповносправних та малозабезпечених людей старшого віку.

Такі акції, за словами директора Благодійного Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Тарасенко Ніни Іванівни, знайшли відгук у серцях лучан, люди розуміють, співчувають, долучаються до допомоги. Таким чином відроджується притаманна українцям національна риса – благодійність, вміння відгукуватись на біль іншої людини, подати руку допомоги тим, хто її потребує. Благодійність стає вагомою складовою духовної культури наших громадян.

Волинська правда


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото