У Львові стартує фотовиставка портретів соціально незахищених дітей та молоді «Щастя це …» 24 Січня 2012 13:38

Міжнародна благодійна організація «Карітас» відкриває національну серію фотовиставок портретів соціально незахищених дітей та молоді «Щастя це …» у Львові, Тернополі, Хмельницьку.

 На фотовиставках будуть представлені роботи закарпатського фотожурналіста і президента Благодійного фонду «Розвиток» Олега Григор’єва. Метою проекту є актуалізація проблематики дітей у складних життєвих обставинах, а також привернення уваги громадськості, ЗМІ та влади.

На кожній світлині буде відображено портрет дитини з неблагополучних та малозабезпечених сімей, діти-сироти, бездомні діти і діти трудових мігрантів. Загляніть до їх світу, цінностей, поглядів на будень життя, мрій на майбутнє, — відчуйте, чім насправді є щастя для нашого нового покоління!

Запрошуємо і Вас долучитись до запропонованої серії фотовиставок. Перша фотовиставка пройде у центрі Львова 26 січня, в художньому об’єднання «Дзига», початок 16-30.

З більшою частиною фотографій, які будуть представлені на виставках, ви можете ознайомитися вже зараз на сайті фотожурналіста Олега Григор’єва.

Портал «Громадський простір»