Завдяки підтриці міжнародної організації HelpUkraine22, Медичний центр NOVO надає медичну допомогу внутрішнім переселенцям 6 Травня 2022 12:38

Завдяки співпраці учасників Асоціації благодійників України з партнерами з міжнародної організації HelpUkraine22 вдалось реалізувати кілька важливих проектів. Серед них актуальний проєкт із надання медичної діагностичної та консультативної допомоги внутрішньо переміщеним особам з районів ведення бойових дій та інших міст України, що здійснюється в рамках реалізації Програми #NOVOhelp. Цей проєкт здійснює Медичний центр  NOVO у Львові. Інформуємо, що до 31 травня 2022 року усі внутрішньо переміщені особи можуть отримати необхідну медичну допомогу у клініці  NOVO.

Діяльність HelpUkraine22 – Операція «Паляниця» (Допомога Україні22) – зосереджено на заповненні прогалин у гуманітарній допомозі нужденним в Україні за допомогою швидких дій та прямого реагування на певні проблеми. HelpUkraine22 – команда американських та українських експертів, які поєднують у своїй діяльності міжнародний досвід, українське лідерство, інновації та технології задля швидкої та ефективної роботи для допомоги українцям, які постраждали від війни.

Репортаж на телеканалі “Перший Західний” про #NOVOhelp: