«Сердечний прийом» Наталії Водянової 13 Лютого 2012 17:41

У суботу в Barvikha Luxury Village відбувся «Сердечний прийом» знаменитої топ-моделі Наталії Водянової. Головною подією вечора стали благодійні торги. Так, за портрет господині вечора топ-менеджер «Газпрому» заплатив 600 000 євро.

Благодійний вечір «Сердечний прийом» відбувся напередодні Дня Всіх Закоханих. У програмі вечора були благодійні торги, а також відео з результатами роботи благодійного фонду Наталії Водянової «Оголені серця», який і став разом з компанією BMW і Будинком Guerlain організатором акції.

Серед лотів популярністю користувалися твори сучасних російських, американських і британських художників. За портрет господині вечора, Наталії Водянової боролися Ксенія Собчак, яка вже була готова заплатити за портрет півмільйона євро, проте їй довелося поступитися цей лот топ-менеджеру «Газпрому», який заплатив на сотню тисяч євро більше.

Як повідомляють ЕвроСМІ, благодійний вечір закінчився грандіозним успіхом. Всього за пару годин фонд «Оголені серця» отримав від аукціону 1600000 євро. Люди, що прийшли на цей вечір і не брали участі у благодійному аукціоні, просто дарували Наталії гроші на добрі справи. Саме так вчинив один з гостей благодійного вечора, який вручив Водянової чек на 100 000 євро.

Фонд «Оголені серця» був створений Водяновою в Росії в 2004 році. Основний його напрям – створення цікавих і безпечних ігрових парків для дітей.

«Інфо-алтай»