«ГVардия» запрошує взяти участь у рейтингу соціально відповідальних компаній 2012 15 Лютого 2012 15:37

Редакція Всеукраїнського журналу «ГVардія» готує до друку 5-й рейтинг відкритості та системності українських компаній у сфері КСВ.

До участі в проекті запрошуються успішні компанії України, представлені в рейтингу «ГVардія 500», підписанти Глобального договору ООН, учасники попередніх рейтингів соціально відповідальних компаній за версією журналу «ГVардія».

Рейтинг буде складено на основі аналізу анкет компаній, надісланих на адресу редакції Всеукраїнського рейтингового журналу «ГVардія», та публічних соціальних звітів, а також незалежних оцінок експертів – членів експертної ради.

Перед початком анкетування редакція журналу «ГVардія» організувала круглий стіл «Оцінка рівня відкритості та системності українських компаній у сфері КСВ. Рейтинг «ГVардія соцвідповідальності – 2012», на якому обговорювалася методика оцінки у 2012 році.

У роботі круглого столу взяли участь провідні українські експерти в сфері КСВ.

Відповідно до рекомендацій експертів було змінено підхід до оцінювання соціальних звітів та системності в управлінні КСВ, більш чітко регламентовано оцінку взаємодії компаній із заінтересованими сторонами, а також введено блок оцінки відкритості та системності діяльності компаній за основними напрямками КСВ.

Рейтинг відкритості та системності українських компаній у сфері КСВ – 2012 буде опублікований у березні 2012 року.

Завантажити анкету для участі в рейтингу.

Завантажити методику оцінки в 2012 році.

З рейтингом відкритості та системності компаній у сфері КСВ 2011 ви можете ознайомитися тут

Контракти.UA