Ще одна партія медичних джгутів-турнікетів передані українським військовим 4 Серпня 2022 13:17

Асоціація благодійників України  продовжує передавати медичні джгути-турнікети  та засоби тактичної медицини українським військовим в рамках благодійної програми #CharityHelpUA. На минулому тижні ми передали турнікети «Дніпро», американські індивідуальні аптечки, ізраїльські бандажі для воїнів 72 та 95 бригад.

Передача турнікетів та іншого медичного інвентарю відбулася  через нашого партнера та члена Асоціації благодійників України – Український фонд благодійництва.

Благодійна організація «Український фонд Благодійництва» активно допомагає багатодітним родинам та дітям з інвалідністю, дітям сиротам, військовослужбовцями та їх родинами, учасниками бойових дій, учасникам АТО, допомагає війковим частинам, госпіталям. Провидить багато благодійних акцій в підтримку дітей з особливими потребами, надає гуманітарну допомогу будинкам-інтернатам, будинкам пристарілих, геріатричним пансіонатам та багатодітним родинам, людям без постійного місця проживання та малозабезпеченим верствам населення. З початку повномасштабної війни фонд активно допомагає військовим, переселенцям, ТРО та всім, хто потребує допомоги. Фонд є неодноразовим переможцем Національного конкурсу «Благодійна Україна» регіонального конкурсу «Благодійна Житомирщина».

Про програму #CharityHelpUA.