Сьогодні – Міжнародний день спонтанного прояву доброти 17 Лютого 2012 11:46

Сьогодні місто Львів відзначає Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Молодь заохочуватиме львів’ян проявляти доброзичливість й дарувати одні одним гарний настрій.

17 лютого, в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» студенти проведуть акцію «Полювання на усмішку». В центрі міста волонтери в обмін на усмішку даруватимуть перехожим солодощі. Усі усмішки «фіксуватимуть» фотографи, й пізніше збірку таких позитивних моментів можна буде подивитися на виставці.

Партнером акції в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» є кондитерська фабрика «Світоч».

«Цією акцією ми хочемо показати, що робити добро так легко і приємно, а також тим самим заохотити людей якомога частіше проявляти свою доброзичливість. Я впевнена, для львів’ян це стане приємною несподіванкою й подарує не тільки гарний настрій, а й бажання зробити щось хороше іншим людям. До акції долучаються львівські фотографи, які фіксуватимуть радісні моменти. Пізніше ми зробимо виставку. Сподіваюся, вона надихне й інших людей дарувати добро й радість оточенню», – розповідає Соломія Басараб, координатор соціальної акції «Полювання на усмішку».

Довідка
День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day) – одна з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Вважається, що в цей день людям слід намагатися бути не просто добрими, а добрими безмежно і безкорисливо.

Христина Процак, Львівська міська рада.