Благодійний фонд «Дитячий світ» підписав меморандум про співпрацю із Фондом Святослава Вакарчука «Люди майбутнього» та НАДРА БАНКОМ 17 Лютого 2012 17:37

Благодійний фонд «Дитячий світ» підписав меморандум про співпрацю із Фондом Святослава Вакарчука «Люди майбутнього» та НАДРА БАНКОМ

Благодійний фонд «Дитячий світ» підписав меморандум про співпрацю із Фондом Святослава Вакарчука «Люди майбутнього» та НАДРА БАНКОМ

ВБФ «Дитячий світ», Благодійний фонд Святослава Вакарчука «Люди майбутнього» та НАДРА БАНК підписали Меморандум про співпрацю у проведенні соціальних і благодійних програм.

Підписання документу відбулося під час зустрічі, у якій взяли участь Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко, Голова Правління ПАТ КБ «Надра» Валентина Жуковська, співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та Голова Правління БО «Фонд Святослава Вакарчука «Люди майбутнього» Юрій Герасименко.
 
Під час зустрічі її учасники обговорили можливості співпраці у реалізації благодійних програм, зокрема, направлених на допомогу в соціалізації дітей-сиріт. У результаті було підписано  тристоронній Меморандум про співпрацю. Голова Правління ПАТ КБ «Надра» Валентина Жуковська зауважила, що НАДРА БАНК готовий допомагати та брати участь у комплексних благодійних програмах, спрямованих на допомогу дітям і із задоволенням розширить обсяг вже реалізованих програм через співпрацю із партнерами. Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко звернув увагу на важливість проведення акцій, направлених на допомогу в соціалізації дітей-сиріт, їх успішної інтеграції у суспільство після виходу у доросле життя.

Відповідно до Меморандуму ВБФ «Дитячий світ» і «Люди майбутнього» Святослава Вакарчука залучать до проведення акцій волонтерів, партнерські громадські організації і бізнес-структури, забезпечать їх організаційну підтримку, НАДРА БАНК надасть організаційну та технічну допомогу у проведенні благодійних акцій. Нагадаємо, що лише протягом останніх двох місяців ВБФ «Дитячий світ» вже передав до дитячих будинків у чотирьох областях України 80 одиниць комп’ютерної техніки.
 
Святослав Вакарчук подякував благодійному фонду «Дитячий світ» і НАДРА БАНКУ  за співпрацю і зауважив, що багато в чому позитивний результат будь-якого заходу залежить від гарних і надійних партнерів – саме таким партнером, на його думку, є ВБФ «Дитячий світ» і НАДРА БАНК.


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото