Ukraine Assistance Fund запрошує на благодійний концерт музикантки з Брукліна – Akiko Pavolka 23 Серпня 2022 17:32

28 серпня 2022 року Ukraine Assistance Fund запрошує на благодійний концерт музикантки, композиторки та педагогині з Брукліна – Akiko Pavolka. Авторська музика мисткині поєднує поп і джаз із музикою її рідної Японії.

Благодійний концерт відбудеться у Брукліні, Нью-Йорк о 22:00 за нью-йорським часом. Захід присвячений до Дня Незалежності України.

Президент Асоціації благодійників України – Олександр Максимчук – написав про захід на своїй сторінці у фейсбуці: “До Дня Незалежності України наш фонд, який є представництвом Асоціації благодійників України в США, проводить цей цікавий захід.

Невеличка історія:

Під час презентації UA Fund 26.06.22 у Нью-Йорку моя дочка Таісія виконувала на фортепіано декілька творів , в т.ч. «Червону калину» Степана Чернецького та джазовий єтюд Мирослава Скорика.

Проходячи біля будинку де це відбувалась японська піаністка , яка мешкає поряд, зацікавилась і зайшла на наш відкритий захід. Згодом ми познайомились з нею і господиня будинку, наша виконавча директорка Марина Крупицька , запросила її на спільне святкування Дня Незалежності Америки. От тоді було вирішено провести благодійний концерт присвячений нашому українському Дню Незалежності в офісі-клубі нашого фонду, у Брукліні.

Отже ,запрошуємо американських українців та друзів України на цей захід!”