Фонд Устина Мальцева підтримав молоді таланти 23 Лютого 2012 13:30

Фонд Устина Мальцева підтримав молоді таланти

Неперевершена пластика, складні акробатичні номери, небезпечні трюки, чудовий вокал та літаюча людина! Все це ви могли побачити на третьому щорічному конкурсі молодих обдарувань «Битва талантів», який проходив у нічному клубі «Міленіум» 21 лютого 2012 року.
 
Ідея цього конкурсу зародилася у двох студенток: Катерини Білоконь і Валентина Кисельової. Ці дівчата змогли втілити в життя проект, який не має аналогів у всій Херсонській області. Проблем з учасниками ніколи не виникало, тому що Херсонщина багата на талановитих людей. Єдиною причиною для занепокоєння залишався пошук меценатів, які б допомогли у реалізації проекту. І їх виявилося досить багато. Великий внесок у розвиток конкурсу зробив Устин Мальцев, херсонський підприємець і голова благодійного фонду.
 
9 лютого, коли проходив відбірковий тур, членами журі було розглянуто 49 номерів. Кожен викладався, як кажуть, на всі 100% і хотів показати свої таланти. Але 21 лютого в фінал конкурсу пройшли 5 танцювальних колективів, 3 реп-виконавця, хлопці-пітбоксери, вокально-танцювальний ансамбль, акробати та солісти. Всього за списком було 22 номери. Кожен виступ вражав все більше і більше. Але за правилами конкурсу вибрати треба було кращого з кращих. Можливість визначити фіналіста дали глядачам, які на квитку (його видавали при вході), повинні були вписати номер учасника, за якого вони хотіли б проголосувати.
 
Протягом усього вечора глядачі мали відправляти смс-ки з номером свого обожнюваного учасника. І улюбленицею публіки стала Середенко Ольга (танцювальний колектив «Чу-стайл-денс-компані»), за яку відправили 1841 смс-повідомлення! До речі, саме колектив «Чу-стайл-денс-компані», зайняв 2 місце в «Битві талантів».

Почесне перше місце дісталося двом чарівним дівчатам – Олені та Анастасії – з вокально-танцювального ансамблю «Linzi», які заволоділи серцями глядачів. Їх чудове виконання популярної пісні і ритмічні рухи не змогли залишити нікого байдужими. Показово те, що дівчата вирішили витратити головний приз (а це 1000 гривень) на благодійність.
 
«Я дуже радий, що можу бути причетним до добрих і пізнавальних проектів в нашому регіоні, які спрямовані на розвиток молоді. Дані проекти розвивають у підростаючого покоління навички лідерства, відповідальності і самовдосконалення »- прокоментував Устин Мальцев, голова благодійного фонду.


Галерея (9 фото)

* Для перегляду клікніть на фото