Бал благодійництва 2012 – промчав у темпі вальсу 24 Лютого 2012 14:14

Бал благодійництва 2012 - промчав у темпі вальсу

Благодійність і світське життя – гармонійне поєднання. В цьому переконалися гості, професійні танцюристи й аматори приємного суботнього вечора 18 лютого 2012 р., які у приміщенні Центрального будинку культури кружляли на першому Балі благодійництва в Ірпені.

Елегантні дами та джентльмени танцювали, куштували смачні напої та солодощі, слухали прекрасну живу музику, насолоджувалися спілкуванням. Захід відбувся під лозунгом «Благодійність в культурі – нова традиція Приірпіння».

Тетяна Шахматова, гостя: «Я часто відвідую світські заходи в Києві, зокрема Віденські бали. Ірпінський бал мені дуже сподобався – в ньому багато душевності, а не просто блиску та шику. Крім того сьогодні ми мали можливість побачити, хто є істинним патріотом ірпінської культури».

Унікальність заходу також виявився в тому, що ініціатива була від громадських організацій, а не партій. Громада виступила з пропозицією підтримати розвиток культури в регіоні й долучила небайдужих людей до цього.

Протягом заходу грав чарівний жіночий струнний квартет «Міра», був проведений майстер-клас із повільного вальсу від професійного танцмейстера Андрія Богатова, співали зіркові оперні виконавці – Наталя Білоцерківська та Євген Гунько, була жива фотовиставка благодійності, благодійний аукціон. Розважальна програма була дуже насичена. Виступали: студія бального танцю «Сузір’я» (Художні керівники – Віта Федіна та Андрій Богатов), театр «Карнавал», найменші учасники заходу – дитяча танцювальна студія Інни Гулак, індійський танок від студії Михайла Кривчука. Чарівна ведуча свята – Єлизавета Юхименко від Творчої агенції «СРСР» – елегантно тримала все яскраве різноманіття виступів у ритмі віденського вальсу.

На Балу працювали волонтери-аніматори зі «Школи лідерства, менеджменту та самоврядування», які допомагали організаційно, збирали відгуки гостей, пропонували святкову лотерею, проводили благодійний продаж сувенірів, зроблених ірпінськими дітками-інвалідами та ГО «Оберіг».

Також вперше в Приірпінні було проведено конкурс «Благодійник року Приірпіння 2011» за народним обранням (он-лайн голосування та опитування). На Балу було нагороджено найвизначніших благодійників року: бізнесменів – Юрія Прилипка , Ігоря Вишнякова, Дмитра Войцеха; фізичних осіб – Андрія Кривенка та Ігоря Найду; благодійні організації – ГО інвалідів «Відгук» та БФ «Богдан»; соціальне ЗМІ – газета «Вісті Пріирпіння». Розвиваймо філантропію з вдячністю!

Бал благодійності – став світським заходом без соціальних, економічних та політичних упереджень. На заході були різні люди, що прагнули краси та спілкування, а також мали бажання підтримати мистецтво та культуру регіону Приірпіння.

Бал благодійництва дозволив зібрати благодійні кошти для часткового оновлення матеріально-технічної бази Центрального будинку культури та для нового явища в нашому регіоні – Мистецького центру «Камертон» на чолі з Юлією Бережко-Камінською.

БФ «Фонд громади Приірпіння»


Галерея (24 фото)

* Для перегляду клікніть на фото