Участь у Форумі власників та керівників медичних клінік 22 Жовтня 2022 13:24

Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук та член Правління Асоціації Андрій Іонов, які є членами Наглядової ради Благодійної установи «Медичний центр «Ново»», взяли участь у дев’ятому Форумі власників та керівників медичних клінік. Цьогорічна тема зустрічі: “Медичний бізнес: адаптація до війни”. Повномасштабна війна змінила всі сфери докорінно і стала для кожного найбільшим викликом.

Традиційно захід зібрав власників і керівників українських медичних закладів усіх форм власності, представників медичних компаній, медичних експертів тощо. Учасники Форуму змогли не тільки поспілкуватися в неформальній обстановці зі своїми колегами, а й обговорити найбільш важливі питання, пов’язані з подальшими перспективами розвитку медицини в Україні в умовах повномасштабної війни в Україні. Колеги поділитися власним досвідом ефективного управління медичним бізнесом, збереженням робочих місць, залученням нових форм співпраці, здійснення благодійних програм у ці екстремальні для країни часи.

Під час участі у Форумі Олександр Максимчук та Андрій Іонов мали зустріч з Міністром охорони здоров’я України паном Віктором Ляшком. З учасниками події також вдалось обговорити участь благодійних організацій у розвитку сучасної української медицини. Також обговорили і філософію діяльності медичних закладів у часи війни.

Довідково:

Форум власників та керівників медичних клінік – це щорічна всеукраїнська професійна подія в Україні та Східній Європі, яка є містком між бізнесом та медициною, між приватною і державною сферами.