З нагоди 10-річної благодійної діяльності, Дмитра Савенка та Сергія Ісаєнка нагороджено орденами Архистратига Михаїла 16 Листопада 2022 15:49

14 листопада в офісі Асоціації благодійників України відбулась передача двох нагород нашим партнерам та друзям, керівникам Благодійний фонд “МіСт” ім. М.Савенка від Митрополита Київського і всієї України, предстоятеля Православної церкви України Блаженнішого Епіфанія.

Саме за поданням Асоціації благодійників України, засновника фонду Дмитра Савенка нагороджено орденом Архистратига Михаїла І ступеню, а президента фонду Сергія Ісаєнка орденом Архистратига Михаїла ІІ ступеню.

Передача нагород відбулася в офісі Асоціації благодійників України. Виконавча директорка асоціації Оксана Лобкo вручила їх президенту Благодійного фонду “МіСт ім. Михайла Савенка” – Сергію Ісаєнку, який завітав до нас в гості.

Благодійний фонд “МіСт ім. Михайла Савенка” – член Асоціації благодійників України, а Дмитро Савенко та Сергій Ісаєнко надійні друзі та партнери. Вони є активними учасниками руху доброчинців та благодійників в Україні і вже 10 років разом зі створеним ними фондом надають постійну благодійну матеріальну допомогу 17 підшефним дитячим (інтернатного типу, дитячим будинкам, дошкільним, загальноосвітнім) та соціальним закладам Хмельницької області. З початком повномасштабної війни росії проти України вони також постійно допомагають ЗСУ, ТРО та внутрішньо переміщеним особам.


Вітаємо з нагородами. Бажаємо сил, наснаги на подальші добрі справи, які ви робите. Дякуємо, що наближаєте перемогу.