Президент Асоціації благодійників України – Олександр Максимчук, долучився до благодійного аукціону «ARTгенератор» 21 Листопада 2022 12:15

18 листопада у львівському готелі «Дністер» було проведено благодійний аукціон «ARTгенератор». Мета аукціону: збір коштів для придбання генераторів для ЗСУ. Організатор заходу – Благодійний фонд «Із янголом на плечі».


Понад 20 відомих художників, серед яких Роман Опалинський, Михайло Демцю, Борис Буряк, Петро Старух, Олена Жеребецька, Петро Сипняк, Галина Отчич, Микола Грималюк, Віктор Стогнут, Микола Ступінський, Олександра Білобран, Христина Валько та інші надали свої особисті твори для аукціону. Загалом було представлено 54 лоти. Молоді та вже імениті художники зі званнями народних і заслужених надали свої мистецькі твори для збору коштів на потреби нашої армії. Перевага надавалася творам воєнної тематики.


Організаторам заходу вдалося зібрати 708 тисяч 840 гривень. Однак, це не остаточна сума, оскільки ще два тижні триватиме «тихий» аукціон на сторінці фонду, де охочі зможуть оглянути 15 мистецькіих лотів, придбати їх та фінансово долучитися до доброї справи.

Президент Асоціації благодійників України – Олександр Максимчук також долучився до цієї гарної справи і придбав на аукціоні картину “Мотанка, як оберіг” художниці Олесі Білобран. Робота намальована на кришці ящика від снарядів.


Благодійний фонд “Із янголом на плечі” та його очільник Юрій Федечко давні друзі та партнери Асоціації благодійників України. Фонд неодноразово става переможцем Національного конкурсу “Благодійна Україна” та “Благодійна Львівщина”, а Юрій Федечко став переможцем у номінації “Народний благодійник” на Національному конкурсу “Благодійна Україна-2016”. «Народний благодійник» – єдина номінація конкурсу, де переможця обирають люди, народ України, шляхом голосування за кандидата.


Долучайтеся до тихого аукціону!


Деталі та фото: https://wz.lviv.ua/life/477663-blahodiinyi-auktsion-arthenerator-orhanizovanyi-blahodiinym-fondom-iz-ianholom-na-plechi?fbclid=IwAR2_n8SC02x_nu5LX9e2jC_Mw6QzE0NjM_rC8W5zHnIpBu8vTdblpmrzMGc