В Тернополі триває благодійна соціальна акція «Я хочу бути спортивним» 6 Березня 2012 11:40

В Тернополі триває благодійна соціальна акція «Я хочу бути спортивним»

Впродовж січня і лютого 2012 року в м. Тернополі проходила благодійна соціальна акція «Я хочу бути спортивним», метою якої є формування здорового способу життя через організацію профілактичних заходів серед вразливих груп молоді та впровадження нових підходів у вирішенні проблем наркоманії, дитячої злочинності, розвитку фізичної культури і спорту.

Спеціалістами Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені відеолекторії «Правда про алкоголь» та «Правда про наркотики» для учнівських колективів тернопільських шкіл і гімназій.

Під час відеолекторіїв та просвітницьких занять учні отримали можливість перевірити свої знання, поспілкуватись із спеціалістами та ознайомитись з причинами і наслідками вживання алкогольних та наркотичних речовин. В ігровій та невимушеній формі вчились робити вибір на користь здорового способу життя – вільного від залежностей.

Благодійна соціальна акція «Я хочу бути спортивним» триватиме до кінця квітня. А спеціалісти ТМЦСССДМ готуються до наступних зустрічей з учнями загальноосвітніх шкіл.

Джерело: Тернопільська міська рада