Благодійний фонд «Карітас-Київ» отримав 5 зірок у Національном рейтингу «Компас Благодійності України» 30 Грудня 2022 13:24

Благодійний фонд «Карітас-Київ» здобув 5 зірок із 5-ти у Національному рейтингу «Компас благодійності України» від Асоціації благодійників України.

28 грудня в офісі Асоціації благодійників Україн відбулася зустріч директора БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич з виконавчою директорка асоціації – Оксаною Лобко. Пані Оксана вручила отцю Роману сертифікат номінанта Національного рейтингу рейтингу «Компас Благодійності України», в якому діяльність фонду була оцінена найвищими балами.

О. Роман Сиротич: «Карітас-Київ» гордий отримати найвищу оцінку в «Компасі Благодійності України». Це свідчить про те, що фонд рухається у правильному напрямку. Системна робота, прозорість, забезпечення відкритості залучення коштів від міжнародних партнерів та звітування за них є пріоритетними завданнями в роботі нашого фонду. Ми намагаємось долучити до благодійництва якомога більше партнерів, громад, які хочуть підтримати тих, хто найбільше потребує допомоги. І ця відзнака для нас є лише поштовхом для подальшої роботи».

Вітаємо колег та дякуємо за довіру. Благодійний фонд «Карітас-Київ»  також неодноразовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» та регіонального «Благодійна Київщина». Бажаємо колегам продуктивної роботи у 2023 році.

 

Довідково:

Проєкт Національний рейтинг «Компас благодійності України» запущений Асоціацією благодійників України у серпні 2022 року.

Національний рейтинг «Компас благодійності України» – це відкрита система обліку діяльності організацій, можливість публічно підтвердити прозорість та підзвітність діяльності та показати ефективність роботи із залученими коштами. Завдяки рейтингу «Компас благодійності України» благодійні організації отримують від суспільства «зірку» довіри для своєї подальшої прозорої та ефективної роботи, для підвищення обізнаності суспільства з їхньою діяльністю та збільшення фінансування благодійних проєктів. Нашою метою є відзначення та інформування суспільства про публічні та ефективні українські практики благодійної діяльності. Методика рейтингу розроблена із врахуванням досвіду численних зарубіжних рейтингових агенцій та адаптована до українських реалій.

Детальніше про проєкт: https://vboabu.org.ua/news/4947.html

Фото та пряма мова з сайту Благодійного фонду «Карітас-Київ»:  https://vboabu.org.ua/news/4947.html