У Дніпропетровську пройде благодійний концерт на підтримку онкохворих дітей 13 Березня 2012 14:50

18 березня 2012 року в 18:00 у Дніпропетровському театрі російської драми ім. М. Горького відбудеться третій благодійний концерт-акція «Жити завтра» на підтримку онкохворих дітей Дніпропетровська. Про це повідомили організатори заходу.

У концерті беруть участь співачка Вікторія Білан-Жилинська, тріо «S-KLASS», фіналіст шоу Х-Фактор Юрій Богуславський, вокалісти Ігор і Зінаїда Чепа, фіналіст проекту «Танцюють всі» Олег Патраков, концепт-хор «HORizma», театр КВН ДГУ, дует «Монте Карло»: Костянтин Іванов і Сергій Жоров та багато інших. Спеціальні гості концерту: актори телесеріалу «Братани» Сергій Селін, Олексій Кравченко, Надія Борисова, Антон Хабаров, Данило Воробйов. Ведучий концерту – заслужений артист Росії Сергій Селін.

Вартість квитків – від 50 до 300 гривень. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу дітям, які проходять лікування в онкогематологічних відділеннях міста.

Благодійний концерт-акція «Жити завтра» проходить у місті третій раз. За два попередні концерти зібрано 111 тисяч гривень. На ці кошти придбані три багатофункціональні спеціалізовані медичні ліжка для відділення планової хірургії обласної дитячої клінічної лікарні, а також препарати хіміотерапії, протигрибкові ліки для дітей онкогематологічних відділень.

Джерело: 34 канал