Висловіть власну думку про стан благодійності в Україні 13 Березня 2012 15:10

Інформаційне агентство RegioNews та Асоціація благодійників України проводять опитування «Висловіть власну думку про стан благодійності в Україні». На сайті агентства www.regionews.com.ua пропонується визначитися щодо активності публічних осіб у благодійності, назвати благодійні фонди, які працюють прозоро, та обрати інтернет-ресурси, які найбільше приділяють увагу темі благочинності.

Опитування проводиться в контексті підготовки першого в Україні Річного звіту про стан розвитку благодійності. Презентація звіту відбудеться 21 березня 2012 року об 11:00 в приміщенні агентства RegioNews (м. Київ, вул. Хрещатик, 10-б).

До Звіту увійдуть результати експертного опитування на тему «Благодійність в Україні – 2011». Участь в опитуванні взяли понад 70 експертів у сферах благодійності, волонтерства, корпоративної соціальної відповідальності, відомі громадські діячі, журналісти, підприємці.

Експерти визначали кращі благодійні проекти та акції, найактивніших у сфері благодійності публічних осіб, найбільш прозорі у своїй діяльності благодійні фонди, а також аналізували найпроблемніші моменти функціонування благодійного сектора.

До Звіту також увійдуть аналітичні публікації, аналіз законодавчого забезпечення благодійної діяльності, статистика та основні рейтинги, які відображають стан благочинності в Україні.