Про регіональні конкурси у межах Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» 27 Лютого 2023 15:04

Асоціація благодійників України та оргкомітет Конкурсу оголошують про проведення регіональних конкурсів у межах Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

Ми довго думали над доцільністю проведення регіональних конкурсів у цьому році, але самі ж наші партнери, які невтомно працювали у доброчинній сфері протягом цього складного року, повні ентузіазму та готові долучитися ще й до організації регіональних  конкурсів у своїх областях.

Найближчим часом ми проведемо перемовини з нашими регіональними партнерами та оголосимо регіональні конкурси там, де наразі це безпечно та можливо.

Нагадуємо, щороку, в рамках національного конкурсу проходять і його регіональні етапи. Минулого року було оголошено 11 регіональних конкурсів, проте через повномасштабну війну їх довелося скасувати. Усі заявки, які будуть подані від учасників з областей, де проходить регіональний конкурс, окрім національного конкурсу, будуть розглянуті ще окремо і на регіональних рівнях. Відтак, переможців нагороджуватимуть двічі: на головній церемонії нагородження Національного конкурсу «Благодійна Україна» та окремо на церемоніях нагородження переможців в областях влітку 2023 року в тих областях, де пройдуть регіональні етапи.

У кожній з номінацій буде визначено по три лауреати, переможець – 1 місце у конкурсній номінації – регіонального конкурсу отримає малого бурштинового «Ангела добра» і диплом. Лауреати, які посядуть 2 та 3 місця отримають спеціальні дипломи.

Умови участі у конкурсі прості: заповнити заявку, обрати номінації в яких будете брати участь та надіслати на електронну адресу конкурсу: [email protected] до 30 квітня 2023 року (включно).

Усі деталі та список номінацій за лінком: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.htmlУчасть у конкурсі БЕЗОПЛАТНА.

Чекаємо на Ваші заявки!