21 березня відбудеться презентація першого в Україні річного звіту про стан розвитку благодійності 15 Березня 2012 16:14

21 березня 2012 року об 11:00 в приміщенні інформаційного агентства RegioNews (м. Київ, вул. Хрещатик, 10-б) відбудеться презентація першого в Україні річного звіту про стан розвитку благодійності в Україні – 2011. Звіт підготовлений на основі експертного опитування «Благодійність в Україні – 2011», що його проводили ВБО «Асоціація благодійників України» спільно з ІАЦ «Громадський простір».

У презентаційній прес-конференції візьмуть участь:

• Олександр Максимчук, Президент Асоціації благодійників України;
• Олександр Олійник, голова правління аналітичної агенції «Українська марка»;
• Маргарита Ващук (Січкар), підприємець, громадський діяч, лауреат Національного конкурсу «Благодійник року – 2009»;
Модератор – Артем Стельмашов, керівник Інформаційного порталу NovaUkraina.org.

Експертне опитування «Благодійність в Україні – 2011» проводилося у січні-лютому 2012 року. У ньому взяли участь понад 80 експертів у сферах благодійності, волонтерства, корпоративної соціальної відповідальності, відомі громадські діячі, журналісти, підприємці. Експерти визначали кращі благодійні проекти та акції, найактивніших у сфері благодійності публічних осіб, найбільш прозорі у своїй діяльності благодійні фонди, а також аналізували найбільш проблемні моменти функціонування благодійного сектора.

Передбачена пряма онлайн-трансляція на сайті www.regionews.com.ua.

Акредитація представників ЗМІ за телефоном (050) 201-63-61, або електронною поштою [email protected]. Контактна особа – Катерина Зоркіна.