Літературне об’єднання «Кобзар» влаштує великоднє свято для дітей, позбавлених батьківської опіки 19 Березня 2012 16:32

Продовжуючи традицію дарувати свято дітям, позбавленим батьківської опіки, Літературне об’єднання «Кобзар» організовує благодійну поїздку до Згурівського районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Акція відбудеться 7 квітня 2012 року, вона приурочена до найвизначнішого християнського свята – Воскресіння Господнього.

«Спільно з нашими добрими друзями та колегами – громадським рухом «Вера в чудо» – ми запропонуємо дітям цікаву програму, до якої ввійдуть театралізована вистава за мотивами народних українських пасхальних легенд, історія свята Пасхи та розвиток його культурних традицій в Україні в ігровій доступній для сприйняття формі, спілкування з вихованцями, вручення подарунків, а також надання необхідної допомоги адміністрації дитячого будинку – засоби гігієни, одяг тощо», – повідомляють організатори.

Також у рамках поїздки представники Літературного об’єднання «Кобзар» відвідають один з будинків для літніх людей у Бориспільському районі.

Згурівський районний центр соціально-психологічної реабілітації дітей займається опікою над дітьми, що зазнали психологічних травм та потребують особливого догляду. Наприкінці 2011 року представники об’єднання «Кобзар» провели для вихованців центру акцію «Подаруй Різдво дитині».

Всі, хто має можливість і бажання підтримати акцію, можуть перерахувати кошти або передати подарунки для дітей. Благодійну допомогу можна внести на розрахункову картку Приватбанк № 4405 8858 1766 5315

Докладніша інформація –за електронною поштою [email protected].