Богдан Прах – голова наглядової ради благодійного фонду «Незламні» 12 Квітня 2023 10:18

10 квітня на засіданні наглядової ради ректора Українського католицького університету Богдана Праха було обрано головою наглядової ради благодійного фонду «Незламні».

Наглядова рада контролює діяльність благодійного фонду при Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ та затверджує його  програми, штатний розпис, статут, тощо.

До складу нагядової ради фонду також вхоять міський голова Львова Андрій Садовий, СЕО Львівського ІТ Кластера Степан Веселовський та військовий капелан, заступник керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ Андрій Зелінський.

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. За рік тут уже безкоштовно протезували 100 українців. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Пацієнт не шукає допомоги за кордоном чи в кількох різних закладах – він отримує її в одному центрі. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Джерело

Сайт проєкту: https://unbroken.org.ua/