5 квітня презентують результати проекту «Двоколісні хроніки-2: Країна скарбів» 2 Квітня 2012 14:48

5 квітня 2012 року о 12:00 в приміщенні Всеукраїнського інформаційного агентства «RegioNews» (вул. Хрещатик, 10-Б, 3-й поверх, оф. 8) відбудеться прес-конференція, присвячена презентації результатів етнокультурного проекту «Двоколісні хроніки-2: Країна скарбів».

У заході візьмуть участь виконавці проекту, учасники гурту «Фолькнери» – Володимир Муляр, Ярина Квітка та Юлія Совершенна.

Метою другого проекту «Країна скарбів» було відшукати і записати рідкісні зразки найдавніших українських пісень. Музиканти гурту «Фолькнери» у серпні-вересні 2011 року проїхали на велосипедах всю Україну із заходу на схід, з Ужгорода до Луганська, подолавши відстань у 2011 кілометрів. Експедиція відбулася під егідою Асоціації благодійників України.

Результатом етнокультурної велоекспедиції став фільм «Країна скарбів», прем’єра якого відбудеться того ж дня, 5 квітня, о 19:30 у приміщенні Арт-бази «Клю4» (м. Київ, вул. Володимирська 79-а).

Найближчим часом музиканти вирушать у тур Україною, під час якого презентуватимуть фільм, супроводжуючи його виступом гурту. Найближчим часом заплановані презентації у Львові, Хмельницькому, Івано-Франківську та Тернополі.

Акредитація представників ЗМІ за телефоном (067) 67-97-976. Контактна особа – Таміла Ташева.