Фонд Устина Мальцева посприяв волейбольному турніру 25 Квітня 2012 17:26

Фонд Устина Мальцева посприяв волейбольному турніру

21 квітня 2012 року у стінах спортивної зали Херсонського державного університету відбувся Відкритий обласний турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті заслуженого  діяча мистецтв, професора Олега Васильовича Мішукова.

Турнір зібрав команди з Херсону (ЗОШ №52, гімназія №3, фізико-технічний ліцей, Академічний ліцей при ХДУ імені Мішукова, ЗОШ №24 при ДСШ №1) і області. У турнірі брали участь дівчата 9-11 класів.
Боротьба за першість розгорнулася не на жарт. Кожна команда і кожна дівчина , яка була єдиним цілим з командою, виборювали одна в одної право бути кращою. Турнір зібрав найсильніші команди, доказом цього є те, що команда Академічного ліцею при ХДУ імені О.Мішукова у цьому році завоювала першість серед ліцеїв міста Херсона, а команда Чулаковки стала чемпіоном України.

Голова благодійного фонду Устин Мальцев і громадський діяч Урсуленко Олексій Анатолієвич підтримали Відкритий обласний турнір з волейболу і придбали для проведення змагань увесь необхідний інвентар. Також вони надали спонсорську підтримку команді Херсонського академічного ліцею імені О.Мішукова і придбали фірмову екіпіровку команді з емблемою благодійного фонду Устина Мальцева.

– Проведення такого заходу – це важлива справа, тим паче у пам’ять великої людини Олега Васильовича Мішукова. Дуже шкода, що він так рано пішов з життя і дуже важливо пам’ятати і шанувати його пам’ять. Спортивна подія спрямована на те, щоб залучити якнайбільше молоді до здорового способу життя і залучити до спорту. «Здорові люди – здорове суспільство!», – відзначив Урсуленко Олексій Анатолієвич, громадський діяч і один з організаторів проведення турніру.

Отже, за результатами проведених змагань право називатися чемпіонами турніру завоювали:
1 місце – Академічний ліцей при ХДУ імені О.Мішукова
2 місце – ЗОШ №24 при ДСШ №1
3 місце – Чулаковська ЗОШ (Голопристанський район)

Усі призери і учасники були нагороджені дипломами і цінними подарунками.
Це була видовищна гра!


Галерея (6 фото)

* Для перегляду клікніть на фото