26 квітня в Києві на Софіївській площі – екологічна акція «Крок до життя» 26 Квітня 2012 14:14

26 квітня 2012 року о 18:00 на Софіївській площі м. Києва відбудеться екологічна акція «Крок до життя».

У четвер, 26 квітня, вся Україна й увесь світ відзначатимуть 26-ту річницю Чорнобильської трагедії. Прийди на Софіївську площу та запали свічку пам’яті на знак скорботи та на підтримку руху за здорове майбутнє українського народу!

У підтримку акції будуть грати, співати та запалювати вогні: дует W-you, співачка KET-U та дует Star Angelas.

Під час заходу учасники отримають інформацію про Чорнобильську катастрофу та стан атомної енергетики, а також корисні поради про те, як правильно утилізувати лікарські засоби.

Кожен небайдужий зможе внести свій особистий вклад в збереження та відродження природи. В межах акції генеруються ресурси на провадження екологічних ініціатив, які пов’язані з вирішенням поточних проблем навколишнього середовища.

Некомерційна та незалежна акція відбувається щомісяця на незмінному місці і покликана привернути увагу населення та змінити недбале та споживацьке ставлення до навколишнього середовища та його ресурсів, а також до продуктів індустріального розвитку.

Дізнатись інформацію про попередні акції «Крок до життя» Ви можете на сторінках: www.facebook.com/HealthupUA, www.facebook.com/miykrok, www.healthup.org.ua

Акредитація та додаткова інформація:
Міжнародній благодійний фонд «Здоров’я українського народу»
Василевська Юлія
PR-менеджер

Моб.: +38(093)440-16-53
E-mail:[email protected]
http://www.facebook.com/miykrok