За благодійність калушанам подякували на асфальті 3 Травня 2012 11:02

За благодійність калушанам подякували на асфальті

На завершення акції «Серце до серця» юні мешканці Калуша влаштували акцію-подяку за благодійні внески для хворих дітей.

Акція цьогоріч триває з 17 квітня по 6 травня, і на меті має збір коштів для придбання обладнання дітям, хворим на цукровий діабет.

– Всеукраїнська акція «Серце до серця» відбувається всьоме. Цьогоріч вона має на меті збір коштів на придбання обладнання для дітей, хворих на цукровий діабет. У нашому місті 9 дітей хворіють цукровим діабетом. У районі – ще 10. Тому до збору коштів долучилися й учні загальноосвітніх навчальних закладів міста, і студенти коледжів і училищ. На зібрані кошти буде закуплене обладнання, яке буде встановлене в обласних лікарнях, – повідомила начальник Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Калуської міської ради Галина Дидич.

Суботня акція мала на меті подякувати калушанам за благодійні внески. На площі Героїв учні школи №1 упродовж уроку малювали символи допомоги, добра, писали подяки і добрі побажання учасникам акції. Допомагали волонтери та учасники міського учнівського парламенту. Усі діти, які долучилися до акції на площі Героїв, отримають відзнаки уже 4 травня, під час проведення мистецького фестивалю «Повір у себе».

Джерело: газета «Вікна», Івано-Франківськ


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото