Анжеліка Рудницька презентувала різдвяну містерію «Територія Різдва. Сила роду» 27 Грудня 2023 11:15

 Співачка, мисткиня, волонтерка, громадська діячка Анжеліка Рудницька 24 грудня презентувала проєк «Територія Різдва. Сила роду». В його основі – давні колядки у сучасній обробці та авторські тексти за участі українських виконавців, симфонічного оркестру та Ансамблю класичної музики імені Бориса Лятошинського. Цьогоріч у концерті взяли участь гурти Піккардійська терція, «От Вінта», Марія Бурмака, Валерій Харчишин, Тарас Компаніченко, Лазановський, Світлана Тарабарова, гурт «Сестри Тельнюк», Наталка Карпа, Тоня Матвієнко та інші.

«Територія Різдва. Сила Роду» — це світло серед темряви, яке ми бережемо і ніколи не дозволимо знищити, це звʼязок між багатьма поколіннями українців, це краса і багатство наших традицій і незнищенність нашого українського Роду», — зазначила мисткиня.
Прем’єра проєкту відбулася 24 грудня. Містерію також можна подивитися на Суспільному, Прямому, 5 каналі, «Еспресо» і ще на 25 українських телеканалах, а також на ютуб-каналі Анжеліки Рудницької:

Одночасно з реалізацією музичного проєкту, Анжеліка Рудницька збирає кошти для ЗСУ. До благодійного збору можна долучитися, перейшовши за посиланням.
Анжеліка Рудницька також є головою Наглядової ради Національного конкурсу «Благодійна Україна» та незамінною ведучою церемонії нагородження переможців конкурсу.